Nosturin ja nostolaitteen tarkastuspalvelut työturvallisuuden lainsäädännön vaatimusten mukaan

Teemme työturvallisuuslain (738/2002) §43 sekä Valtioneuvoston asetuksen (403/2008) §5 sekä §32-35 vaatimusten mukaiset nostolaitteiden käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset, koekuormitukset sekä perusteelliset määräaikaistarkastukset.

nosturin tarkastukset ikoni

Nosturin tarkastukset

Nosturien käyttöönottotarkastukset, määräaikaistarkastukset, perusteelliset määräaikaistarkastukset, koekuormitukset ja huollot kaikkien valmistajien nostureille.

autonostin ikoni

Autonostimen tarkastus

Autonostimien käyttöönotto-, ja määräaikaistarkastukset sekä perusteelliset määräaikaistarkastukset, koekuormitukset ja huollot kaikkien valmistajien autonostimille.

ndt tarkastukset ikoni

NDT tarkastukset

Teräsrakenteiden tarkastukset ainetta rikkomattomin menetelmin (non-destructive-techniques) magneettijauhemenetelmällä sekä ultraääni-paksuusmittarin avulla.

kuormausnostin ikoni

Kuormausnosturin tarkastus

Kuormausnosturien käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset sekä perusteelliset määräaikaistarkastukset ja huollot kaikkien valmistajien kuormausnostureille.

nostoapuväline ikoni

Nostoapuvälineen tarkastus

Nostolaitteiden määräaikaistarkastukset Vna 403/2008 §5 mukaisille työvälineille, kuten kettinkiraksit, nostoliinat, -taljat, -puomit ym nostoelimet.

henkilönostin ikoni

Henkilönostimen tarkastus

Henkilönostimien käyttöönottotarkastukset, määräaikaistarkastukset, perusteelliset määräaikaistarkastukset ja huollot kaikkien valmistajien henkilönostimille.

putoamissuojain ikoni

Putoamissuojaimen tarkastus

Useimpien Suomessa myytävien putoamissuojainten valmistajien/maahantuojien valtuutus määräaikaistarkastuksille ja huolloille.